• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Scheepjes Whirl Fine Art

Merken
Kleur
Naalddikte
Materiaal

Scheepjes Whirl Fine Art

Met trots presenteert Scheepjes een verbluffende superwash Merino Wolmix garencake genaamd Whirl - Fine Art! Hierin wordt het beste van de Whirl en Merino Soft gecombineerd. Het resultaat: een verbluffende superwash merino wolmix met lange, subtiel veranderende kleurwisselingen.

Scheepjes Whirl - Fine Art is een perfecte match met Scheepjes Merino Soft: ze hebben dezelfde zijdeachtige look en feel, een ongeëvenaarde zachtheid en delen het artistieke thema. Door meerdere soorten vezels met merinowol te combineren, hebben we een garen gecreëerd dat zacht en warm is, maar ook ademt en duurzaam is. Dat resulteert in kledingstukken die vele seizoenen meegaan.

Met Whirl - Fine Art en Merino Soft worden meesterwerken gecreëerd! Met een selectie van 12 kleuren, vernoemd naar en geïnspireerd op kunststromingen uit de geschiedenis, tovert Whirl - Fine Art jouw gebreide of gehaakte items om tot heuse kunstwerken!

50% superwash Merino Wol, 25% microvezel en 25% acryl

Aanbevolen haak/breinaald dikte 4 - 5

1 bol is 215 - 225 gram, ca. 460 meter​

Verleng je prachtige Whirl - Fine Art projecten met kleuren Merino Soft die perfect passen bij de binnenste en buitenste Whirl - Fine Art tinten!