• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Verzenden

Voor het versturen van de bestellingen maken wij gebruik van PostNL.

Bestellingen worden binnen 1 - 2 werkdagen verstuurd (m.u.v. zon- en feestdagen). Je ontvangt een bevestigingsmail  met een track&trace code zodra je bestelling is verzonden.

Als je bestelling alleen uit patronen van Creahuys 41 bestaat, betaal je geen verzendkosten. De patronen worden binnen 1 - 2 dagen als PDF per mail verzonden.

Wil je de bestelling liever ophalen? Kies dan bij de verzendopties voor afhalen bij winkelier. Je ontvangt binnen 1 - 2 werkdagen een mail met de melding dat je bestelling klaar staat om opgehaald te worden.

Verzendkosten

Nederland: v.a. € 5,95, gratis bij besteding vanaf € 50

België: v.a. € 9,25, gratis bij besteding vanaf € 100

Duitsland: v.a. € 9,95, gratis bij besteding vanaf € 100

Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal: v.a. € 17,50, gratis bij besteding vanaf € 200

Oostenrijk: v.a. € 14,50, gratis bij besteding vanaf € 150

Verenigd Koninkrijk: v.a. € 19,95, gratis bij besteding vanaf € 250

Verenigde Staten: v.a. € 37,50

Retourneren

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn voor producten verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door je aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. De herroepingstermijn voor de workshops verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je de workshop hebt gereserveerd.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van de hieronder geplaatste link voor het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je de betalingen van de producten die je retourneert exclusief de verzendkosten, teruggestort. (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Uitzonderingen retourneren

Uitsluiting van het herroepingsrecht geldt voor de volgende producten:

* Die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument (op maat gemaakte producten)

* Bij het doen van een bestelling met digitale online-inhoud word je er op de product pagina op gewezen dat je door het bestellen akkoord gaat met levering (je krijgt een e-mail met de download). Verder erken je dat je je recht om de overeenkomst te herroepen verliest zodra het downloaden van de digitale inhoud is begonnen.

* Losse tijdschriften.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor eigen rekening. Retouradres:  Creahuys 41, Willem Kloosstraat 2, 2394 BB  Hazerswoude Rijndijk

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen."

Modelformulier voor herroeping