• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Scheepjes Furry Tales

Merken
Kleur
Naalddikte
Materiaal

Scheepjes Furry Tales

Furry Tales is een knuffelig en fluffy, bontlook garen, perfect om de zachtste en liefste knuffels, of andere items waar kinderen mee kunnen spelen tijdens het voorlezen, mee te creëren. Dit garen is verkrijgbaar in een reeks levendige effen tonen, magische bontgeverfde kleuren en natuurlijke tinten met contrasterende witte puntjes waarvan de namen geïnspireerd zijn door sprookjes.

Furry Tales is een zacht, aaibaar garen met een aangename touch dat perfect samengaat met vele andere Scheepjes garens, bijvoorbeeld Stone Washed en Catona. De combinatie van garens biedt ongekende mogelijkheden: van de meest levensechte knuffelberen tot unieke fantasiefiguren, om mee te knuffelen en te spelen of als voorleesknuffel in de klas. Maar natuurlijk is Furry Tales ook een prachtige aanvulling in projecten als woondekens, kleding of knuffeldekens.

Het gratis patroon van Baby Bear vind je op Tatsiana's blog

Tip: Het wordt makkelijker om te breien of haken met Furry Tales als je voor gebruik het garen wat vochtig maakt zodat de vezels plat worden en je de steken beter kunt zien. Eenmaal voltooid kan het project weer fluffy worden gemaakt door er koele lucht op te blazen met een haarföhn.

100% polyester

Aanbevolen haak/breinaald dikte 9

1 bol is 100 gram, ca. 57 meter

Stekenverhouding 8 st x 10 nld.