• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Borgo de Pazzi

Borgo de Pazzi

Ontvang nu 35% korting op ALLE Borgo de Pazzi garens!

De voorraad van de artikelen kan afwijken van de werkelijkheid en is onder voorbehoud. Kortingscodes zijn niet van toepassing op artikelen die afgeprijsd zijn. Afgeprijsde artikelen kunnen niet geruild of retour gezonden worden.

Er wordt geen rekening gehouden met verfbaden bij SALE producten.

OP = OP

Borgo de Pazzi is een Italiaans garenmerk dat zich onderscheidt door het gebruik van natuurlijke materialen. Het merk is onderdeel van het bedrijf Effe Elle.

Dit bedrijf heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van hoogwaardige garens. Borgo de Pazzi is een merk dat zich onderscheidt doordat alles wordt geproduceerd in Italië, in de eigen fabriek van Effe Elle of door een van de partners in het district waar ze gevestigd zijn. (Pratos - Toscane). Het bedrijf heeft daarnaast een 100% made in Italy garantie, afgegeven door het Italiaanse Instituut ter bescherming van producenten, om kwaliteit te waarborgen. De collectie is van zeer goede kwaliteit, haute couture kwaliteit zoals de Italianen zelf zeggen. Borgo de Pazzi onderscheidt zich daarnaast ook door het aanbod van unieke natuurlijke garens.