Shoppen op afspraak

Shoppen op afspraak!! Gezellig, je bent van harte welkom om zelf je kleurige wolletjes uit te komen zoeken. Heb je een order geplaatst en deze wil je afhalen? Dat kan zonder afspraak.

We hebben blokken van 15 minuten gemaakt. Kom je om een paar bolletjes uit te kiezen dan heb je waarschijnlijk genoeg aan 15 minuten. Kom je om een kleurencombinatie voor een groter project uit te zoeken of heb je een aantal vragen dan kun je 2 x 15 minuten reserveren. 

Kies eerst de dag die je wilt komen, daarna de tijd die je wilt reserveren. Doorloop de reservering zoals je een bestelling doet. Dus ook de betaaltransactie (er wordt niets afgeschreven) Je reservering is pas definitief als je van ons een bevestiging hebt ontvangen.

Wil je met z'n tweeën komen? Boek dan 2x hetzelfde tijdsslot.

Wil je liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan via 071-5428965 of 06-46071237

LET OP!! Er geldt natuurlijk nog steeds... Voel je je niet lekker? Heb je verkoudheidsklachten? Heb je corona? BLIJF THUIS! Ook als je met iemand die corona heeft in contact bent geweest. MONDKAPJE IN DE WINKEL IS VERPLICHT!

Dit doen we om te zorgen dat wij open kunnen blijven binnen de maatregelen die gelden en zo min mogelijk risico te lopen om zelf besmet te raken.

© 2014 - 2022 Creahuys 41 | sitemap | rss