Workshops en evenementen

 

Vanwege de maatregelen die getroffen zijn door de overheid en RIVM betreffende het Corona virus zijn er 6 mensen toegestaan tijdens Haak-aan momenten en workshops. 

Gezellig met elkaar haken of breien rond de tafel in ons atelier, onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Nieuwe technieken opdoen, ervaringen uitwisselen en mooie creaties maken, kortom gezellig creatief bezig zijn tijdens een workshop. Of tijdens een evenement je favoriete ontwerpster ontmoeten en samen op de foto. Het kan allemaal bij Creahuys 41. 

De workshops, evenementen en Haak-aan momenten vinden plaats in onze winkel op de Willem Kloosstraat 2 in Hazerswoude Rijndijk.

Een workshop kan geannuleerd worden bij minder dan 4 aanmeldingen (tenzij er bij de workshop zelf iets anders aangegeven staat) Voor de workshops geldt; je reservering is pas definitief na betaling van de workshop en ontvangst van onze bevestigingsmail. 

Kiezen voor Achteraf betalen heeft dus geen zin.

Heeft u nog vragen of  een idee voor een andere haakworkshop? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@creahuys41.nl 

Annuleren, met recht op restitutie, kan tot 3 werkdagen voor aanvang van de workshop. 

Sorteer op
Sorteer op
© 2014 - 2021 Creahuys 41 | sitemap | rss